Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszországból igazolna középpályást a Napoli!-sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli gárdája a CSZKA Moszkvától igazolna egy középpályást, Nikola Vlasic személyében.

Vlasic két éve tartozik a moszkvai alakulat keretéhez. Az első idényét kölcsönben töltötte itt, miután az Everton nem tartott igényt a szolgálataira. A CSZKA-nál kapott lehetőséget jó játékkal hálálta meg a középpályás, aminek okán tavaly nyáron végleg megszerezték őt 15,7 millió euróért.

A hírek szerint viszont a horvát játékos máris továbbállhat. A La Gazzetta dello Sport értesülései alapján ugyanis a Napoli nézte ki magának a 22 esztendős futballistát, akit a távozóban lévő Allan helyére hoznának. Az orosz csapatnál az év legjobb játékosának választott Vlasicot azért szeretné megszerezni a nápolyi alakulat, mert úgy vélik, hogy pont egy ilyen kreatív középpályás hiányzik a csapatból.

A horvát futballista ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 38 meccsen lépett pályára, amelyeken 13 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki. Szerződése 2024 nyaráig köti a moszkvai gárdához. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 22 millió euróra becsüli.