Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rummenigge kifejtette véleményét ter Stegenről!

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek slágermeccse kétségkívül a Barcelona-Bayern München összecsapás lesz, ahol hatalmas szerep hárulhat a kapusokra. Karl-Heinz Rummenigge már a találkozó előtt oda is szúrt a Barca portásának.

A Bajnokok Ligája “nyolcasdöntője” ma este veszi kezdetét az Atalanta és a PSG összecsapásával. A negyeddöntők legkeményebb párharcának a Barca és a Bayern München csatája ígérkezik a nevek alapján, bár Lothar Matthaus úgy véli, hogy a bajor sztárcsapatnak jóval több esélye van a továbbjutásra. Nem ő volt az egyetlen, aki nyilatkozatával komoly véleményt igyekezett megfogalmazni a párharcról, ugyanis Karl-Heinz Rummenigge is kifejtette mit gondol. A Bayern elnöke úgy véli, hogy sok múlhat a két hálóőrön is, ahol szerinte egyértelmű előnyben van csapata, ezzel is odaszúrva ter Stegennek, hiszen a Barcelona kapusa több lehetőséghez szeretne jutni a válogatottban Neuer mellett:

Németország szerencsésnek mondhatja magát, hogy két ilyen kiváló kapusa van. Ugyanakkor úgy vélem, hogy kettejük között azért még van különbség. Neuer egyértelműen világklasszis, míg ter Stegen csak most közelít a világklasszis szint felé.

A két sztárcsapat összecsapására pénteken, 21:00-tól kerül sor. A továbbjutóra a Manchester City-Lyon párharc győztese vár majd az elődöntőben.