Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb komoly nevet igazolhat a Benfica – sajtóhír

Luca Waldschmidt és Edinson Cavani a portugál bajnoki versenyfutásban az FC Portóval szemben alulmaradó Benfica együttese egy újabb jól csengő nemzetközi névre vetné ki a hálóját…

Egybehangzó portugál lapértesülések szerint a Benfica csapata minden részletben megállapodott a szabadon igazolható Jan Vertonghen szerződtetéséről, aki az elmúlt nyolc évben a Tottenham együttesét erősítette.

A 33 esztendős belga válogatott védő egészen 2012 óta állt a Spurs alkalmazásában, és több mint 300 tétmérkőzésen viselhette az Észak-londoniak szerelését, a tavaly BL-döntőig menetelő együttesben is alapember volt. Korábbi vezetőszerepe után viszont az aktuális idényben mindössze 19 bajnokin és három BL-mérkőzésen vették számításba.

Vertonghen ezt megelőzően pályafutása korábbi szakaszában hat évet töltött el az Ajax Amszterdamnál, ezen a két bajnokságon kívül máshol nem játszott, az elmúlt hetekben pedig leginkább az olasz AS Roma és Inter csapata érdeklődött a megszerzése iránt, így a Serie A-s gigászok helyett mindkét meglepetés lenne a portugál fővárosi csapat sikere az aláíratásáért folyó csatározásban.