Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City bejelentkezett a Napoli ászáért – sajtóhír

A szigetországi sajtó egyre biztosabb benne, hogy a Napoli rutinos védője rövidesen el fogja hagyni csapatát és Angliába készül…

 

A The Sun biztos benne, hogy a Napoli előbb vagy utóbb el fogja adni Kalidou Koulibaly-t, és az angol forrás tudni véli, hogy a Manchester City együttese 57 millió fontot ajánlott az olasz klubnak a rutinos védőért cserébe.

A nápolyiak korábban 100 millió euróban (nagyjából 90 millió font) határozták meg a szenegáli hátvéd eladási árát, a beszámolók szerint a City mellett a Liverpool, a Manchester United, a Newcastle United és a Paris Saint-Germain is érdeklődik a kiváló belsővédő leigazolása iránt. Ugyanakkor a legtöbb szaklap úgy véli, hogy a Napoli elnöke lejjebb fog adni igényeiből, mert be fogja látni, hogy idén nyáron lehet még komoly piaci értékélt cserébe eladni a játékost.

Koulibalyt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az idei szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett, és most már egyre inkább kész tényként kezelik a távozását, de jól látszik, hogy meghatározott érték alatt nem akarnak megválni tőle.