Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Hosszabbított szélsőjével a Bayer Leverkusen!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen gárdája új szerződést kötött szélsőjével, Karim Bellarabival.

Bellarabi 2011 nyarán került a Leverkusen együtteséhez a Braunschweig csapatától. Azóta már 229 alkalommal lépett pályára a “Gyógyszergyáriak” mezében, amelyeken 50 gólt szerzett és 59 gólpasszt osztott ki.

A klub a mai nap folyamán hivatalos fórumain számolt be arról, hogy sikerült megegyezniük a játékossal, aki így 2023-ig meghosszabbította szerződését a csapattal. A kontraktus aláírása után a gárda sportigazgatója, Rudi Völler elégedetten nyilatkozott:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megegyeznünk. A tárgyalások könnyedén és harmonikusan haladtak, így gyorsan kiderült, hogy mindkét fél szeretné folytatni a közösen megkezdett munkát. Karim már 2011 óta velünk van, ez idő alatt a Bundesliga egyik legjobb játékosává vált. Még mindig elképesztően gyors, ami által sokszor ő jelenti a különbséget az ellenfelekkel szemben.

Bellarabi ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen kapott szerepet, amelyeken 6 találatot és 12 asszisztot jegyzett. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 12 millió euróra becsüli.