Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mönchengladbach: osztrák válogatott játékost csábítanának vissza a Bundesligába – sajtóhír

Az Inter elmúlt nyári szerzeménye elégedetlen helyzetével, akár csak a “kék-feketék” az ő teljesítményével, így távozhat.


Kicker értesülései szerint a Mönchengladbach érdeklődik az Internazionale jobboldali középpályása, Valentino Lazaro iránt.

A 24 éves osztrák labdarúgó nem érezte jól magát Olaszországban és a kellő lehetőséget sem kapta meg a bizonyításra Antonio Conte mestertől, ennek következtében a téli átigazolási időszakban kölcsönbe távozott a Newcastle United együtteséhez. Mostanra pedig már végérvényesen elhatározta ő és klubja is, hogy elválnak útjaik, így átadólistára tették őt.

A ‘Gladbach tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek iránta, azonban az elmúlt hetekben felröppent a Bayer Leverkusen és a Wolfsburg neve is vele kapcsolatban, konkrét ajánlatot viszont még egyetlen Bundesliga csapat sem tett érte.

A 28-szoros osztrák válogatott középpályás az elmúlt nyáron érkezett az Interhez 22 millió euróért. A kék-feketéknél eltöltött fél szezonja alatt 11 mérkőzésen kapott lehetőséget minden versenysorozatot figyelembe véve, azonban ezeken csak 513 perc jutott neki összesen, ennek következtében érthető a csalódottsága és, hogy az elmúlt fél évet a Premier League-ben töltötte kölcsönben. A Newcastle színeiben 15 tétmérkőzésen jutott szóhoz, viszont stabil kezdő a Szarkáknál sem tudott lenni.