Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt újpesti kapust igazolhat az Atlético – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint egy, a magyar bajnokság követői számára jól ismert cserekapus leigazolását vette fontolóra az Atlético Madrid együttese…

Több nemzetközi médium is beszámolt róla, hogy az Atlético Madrid csapata távozó cserekapusa, Antonio Adan pótlása érdekében az Eibar portását, Marko Dmitrovicot nézte ki magának a fővárosi egyesület.

Nem a véletlen műve, hogy a magyar foci kedvelői számára ismerős a kinézett kapus neve, hiszen a 28 éves szerb hálóőr 2013 és 2015 között az Újpestben védett. Dmitrovic Magyar Kupát is nyert a csapattal, majd megjárta a Charltont és az Alcorcónt, és 2017-ben igazolt az Eibarhoz. A spanyol élvonalban 95 alkalommal védett azóta, ezekből 25-ször nem kapott gólt. Az elmúlt idényben 35 fordulóban védte az csapata kapuját.

Dmitrovic szerződésében 20 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ugyanakkor az Atléticónál abban bíznak, hogy ezen sikerül alkudni, a játékos megállapodása ugyanis jövő nyáron lejár, így nem kizárt, hogy az Eibarnak engednie kell majd az összegből, ha nem akarja később ingyen elveszíteni a szerbet.

A The Sun még messzebb ment, ők egyenesen azt vizionálják, hogy Dmitrovic már a szlovén sztárkapus, Jan Oblak helyére érkezhet, akit a Chelsea nagy erőkkel környékezett meg az utóbbi hetekben – erre azonban kevés reális esély mutatkozhat.