Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs sztárjára csapna le a Manchester City – sajtóhír

Azok után, hogy a Manchester City együttese Nathan Aké és Ferran Torres személyében már leigazolt idén nyáron két tehetséges labdarúgót, hamarosan érkezhet a harmadik…

A The Sun aktuális beszámolói szerint a Manchester City gárdája 40 millió font ellenében készül megszerezni Harry Winks játékjogát a Tottenhamtől.

Az Észak-londoniak 24 esztendős saját nevelésű középpályása az előző két idényben egyaránt 41-41 mérkőzésen lépett pályára a Spursben, melynek első csapatában a 2016-2017-es évad során mutatkozott be a PL-ben, azóta pedig már csaknem 150 tétmeccsen viselhette a klub szerelését. Winks leginkább tavalyi szezonban vált alapemberré még Mauricio Pochettino irányítása alatt, mely során általános piaci értéke is jelentősen emelkedett.

Winks aktuális szerződése 2024-ig köti még nevelőcsapatához, és bizonyára csak extrém esetben lennének hajlandóak megválni tőle, de tekintve, hogy az angol lapok beszámolói értelmében a Manchester United is szemmel tartja őt, akár még egy jókora licitháború sem lehetetlen a két városi rivális közt.