Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “Nem csupán Messi ellen játszunk!”

A péntek esti FC Barcelona – Bayern München Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt a bajorok trénere, Hansli Flick egészséges önbizalommal és óvatossággal hangolt a csúcsmeccsre. 

Az 55 esztendős tréner nem győzte hangsúlyozni, hogy az előjelek ellenére nagyon nehéz meccsre készülnek, egy erős Barcelona ellen, amely nem csupán Lionel Messiből áll.

“Nem a Bayern München játszik Lionel Messi ellen, hanem az FC Barcelona az ellenfél! Ez akkor is igaz, ha Messi elleni természetesen külön kell készülnie minden csapatnak. Nyomás alá kell helyeznünk őt, és nem szabad sok helyet adnunk neki.  “ – Fogalmazott meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján Hansli Flick.

“Tisztelnünk kell a Barcelonát, már csak az elmúlt években nyújtott teljesítményük miatt is. Úgy gondolom, sok klubot és edzőt inspirál egy Barca elleni találkozó. Fantasztikus klub, fantasztikus stílussal, és nagyszerű játékosokkal. Ott van Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Luis Suárez, vagy Antoine Griezmann… igazi bajnokok, akik mögött egy világklasszis kapus, Marc-André ter Stegen áll.” – Folytatta a Bayern edzője, aki Messire visszatérve, még megjegyezte, hogy szerinte az elmúlt évek egyértelműen legjobb futballistája.

Hansli Flicktől, sajtótájékoztatója ezen részénél megkérdezték, hogy mit gondol Lionel Messi és Robert Lewandowski összehasonlításáról. “Két teljesen különböző típusú játékos, akiket nem is lehet összehasonlítani. Lewandowski világklasszis csatár, hihetetlen képességekkel. Az ő jelenléte számunkra egyenlő a gólokkal!” – Hangzott a válasz.

 

A Barca – Bayern találkozót 21:00-kor az M4 Sport ÉLŐBEN közvetíti!