Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona; Ansu Fati: irány a Manchester United?

A Daily Mirror még tegnap számolt be a Manchester United viszkető tenyeréről, amellyel az FC Barcelona legígéretesebb játékosára csapna le. A lap szerint a „Vörös Ördögök” a közeljövőben mindenképp megszereznék a spanyol utánpótlás válogatott szélsőt.

A még csak 17 esztendős Fati valósággal berobbant a Barcelonába, és jóval meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, mint egynéhány csapattársa. Fati harminckét meccsen lépett pályára Messiék között, és nyolc góllal, illetve egy gólpasszal boldogította a szurkolókat. Akik persze máris a zseniális argentin egykori felbukkanásával hozták összefüggésbe a támadó tehetségét.

A Bissau-Guineai származású játékossal egyelőre bárki is csak nagyon szigorú feltételek mellett tárgyalhat, lévén októberben tölti be a 18. életévét. Igaz, a Barca már így is 2022-ig íratott alá vele szerződést.

A Transfermarkt.de már most 50 millió euróra teszi Fati értékét, aki a Barca számára ennek alighanem már most a sokszorosát éri. Kérdés, hogy vajon a Manchester United valóban képes lenne-e életképes ajánlattal előrukkolni?