Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gólerős támadóval egyezett meg a Lazio – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás, hogy a török bajnokság gólvágója a következő idényben a BL-ben is érdekelt Lazióhoz teszi át a székhelyét…

Többek közt török és olasz lapok is megerősítették, hogy a Lazio együttese mindenben megegyezett a Fenerbahce vezetésével a gólerős Vedat Muriqi leigazolásáról, akivel a római gárda öt évre szóló megállapodást fog kötni mintegy 18 millió euróért cserébe.

A 26 esztendős koszovói válogatott támadó az utolsó négy szezont a török élvonalban töltötte, melyből a legutóbbi két kiírás kiemelkedően sikerült számára, hiszen a 2018-2019-es évadban 17 találatig jutott a Rizespor színeiben, a legutóbbi kiírást pedig 15 találattal fejezte be a patinás isztambuli óriás játékosaként.

Muriqi megszerzése iránt a közelmúltban angol és olasz csapatok is hajlandóságot mutattak, ám az elmúlt hetekben a Lazio tanúsította a legkomolyabb vásárlási szándékot. A rómaiak albán sportigazgatója, Igli Tare nem először erősítheti a balkáni régióból, ahonnan jelenleg is több meghatározó játékos erősíti a Serie A elmúlt idényében negyedik helyen végző alakulatot. A következő idényben a magát a BL-ben is megmérettető Laziónak mindenképpen szükséges mélyíteni a csatársort, mert klasszikus befejező támadó az aranycipős Ciro Immobile mellett egyedül Felipe Caicedo volt eddig a keretben.