Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét akcióban a PL-csapatok a Juventus ászáért – sajtóhír

Rengeteg a bizonytalanság a Juventus háza táján az edzőváltást követően, még akár az sem elképzelhetetlen, hogy az elmúlt Serie A idény legjobb játékosának választott argentin légióst is el fogják adni…

A Mirror információi szerint a Tottenham és a Manchester United a nyári átigazolási időszak alatt ismét megpróbálhatja leigazolni Paulo Dybalát a Juventustól, azonban az angol lap úgy véli, hogy mindez kizárólag 100 millió euró ellenében valósulhat meg.

A 26 esztendős argentin kiválóság jelenlegi megállapodása 2022-ig köti a csapathoz, de az elmúlt szezonban már a távozás gondolatával kacérkodott. A tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy valamelyik PL-gigász szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt a torinói klub alkalmazásában, azóta pedig a kiszivárgott információk értelmében a PSG is aktívan monitorozza a teljesítményét.

CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, a legutóbbi idényben az óta már leváltozott Maurizio Sarri viszont megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt elég hatékonyan muzsikáltak a torinói klubban. Dybala a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett.

A 29-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta áll az Öreg Hölgy szolgálatában, azóta 228 tétmérkőzés során 95 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, és az angol lap alighanem a vágyálmát fogalmazta meg megszerzésével kapcsolatban, mert a Juventus továbbra is mindenképpen soraiban szeretné tudni egyik legjobbját.