Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Guardiola szerint magabiztosan várhatják a folytatást!

Pep Guardiola csapata Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntője előtt arról is beszélt, hogy mekkora lökést adhat a City-nek a Real Madrid kiejtése az elitsorozatból.

“Nagyon fontos számunkra, hogy a Bajnokok Ligája-királyait ejtettük ki! Azt hiszem, ez a tény mindannyiunknak további önbizalmat ad!” – Fogalmazott a szombati meccs előtti sajtótájékoztatóján a City menedzsere.

“A negyeddöntőben viszont minden más lesz! Kezdve onnan, hogy egy meccses a párharc. Amikor oda-visszavágókat játszol, már az első meccsen próbálsz figyelni arra is, hogy lesz még egy esélyed. Egy meccsen bármi megtörténhet, itt már nincs második esély!” – Folytatta Guardiola, aki még a Real Madrid elleni párharc apropóján az elmúlt idénybeli Tottenham elleni párharcra is visszatekintett.

“A Real Madrid elleni egy érett csapatot láttam. Egy évvel korábban ugyan ezt még nem mondhattam el a Tottenham elleni párharcban. Ugyan ezt az érettséget szeretném látni a Lyon ellen is. Azt hiszem mentálisan is készen állunk most már a feladatra! Együtt akarunk szenvedni, támadni, védekezni, egészen a lefújás pillanatáig!” – Tette még hozzá Guardiola.

 

 Manchester City – Olympique Lyon találkozót a Spíler 2 közvetíti majd ÉLŐBEN, 21:00-tól!