Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hatalmas meglepetés, kiesett a Manchester City! – videóval

Újabb emlékezetes meccsnap született a rendhagyó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében!

A Bayern München epikus győzelmét követően újabb hihetetlenül emlékezetes estét zárhatnak azok, akik a Bajnokok Ligáját választották a mai nap folyamán, hiszen ezúttal az Olympique Lyonnais együttese alkotott maradandót, azzal, hogy az olasz bajnokot követően a Real Madidot kiverő Manchester Cityt is kicsapták a negyeddöntőben.

A Lyon a Juventus elleni taktikáját alkalmazva, ezúttal is mély védekezésre és a kontrajátékra hagyatkozva próbált felülkerekedni Pep Guardiola együttesén, amely taktika látványosan bejött, hiszen a mérkőzés 24. percében Cornet tudott a védők között kiugrani, majd gólt szerezni ezzel szinte hideg zuhanyt öntve a manchesteri játékosok nyakába.

Az első játékrészhez hasonlóan második félidőben is kétségbeesetten próbálkozott a City, azonban ezúttal De Bruyne révén össze is jött az egyenlítés, amelyet követően hiába próbálta lezárni a mérkőzést az angol csapat, a frissen becserélt Dembelének köszönhetően ismét hátrányba került, majd a hajrában egy újabb góllal lezárta a mérkőzést.

A Lyon ezzel a győzelemmel, a Barcelonát 8-2-re verő Bayern München ellen játszhat elődöntőt a jövő hét folyamán.

Manchester City – Lyon: 1-3 (0-1)
Gólszerzők: De Bruyne (69.) ill. Cornet (24.) Dembele (79, 87)
Kiállítás: – ill. –