Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napolihoz tart a Real mellőzöttje – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint eldőlt a versenyfutás a Real Madrid fiatal balhátvédjéért, és a számtalan érdeklődő közül az idei Olasz Kupa-győztes lesz a befutó…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál információi szerint a Real Madrid csapatánál már jó ideje létszámfeletti Sergio Reguilón hamarosan a Napoli együtteséhez fog kerülni, miután a dél-olaszok nyerték a licitet a Chelsea és az Arsenal csapatával szemben. A várakozások szerint nagyjából 25 millió eurót készülnek fizetni érte.

A szigetországi sajtó korábban úgy vélte, hogy a 2019-2020-as kiírást a Sevillánál kölcsönben töltő Reguilon az Everton játékosa lehet, miután Carlo Ancelotti mindenképpen szeretné őt látni a csapat balhátvédjeként.

Reguilón a Real Madrid saját neveléseként a 2018-2019-es szezonban mutatkozott be a spanyol élvonalba, miután azt megelőzően sorozatosan kisebb csapatoknak adták kölcsön, azonban mindössze 14 bajnokin jutott szóhoz, így az elmúlt idényt már a Sevilla alkalmazásában töltötte. Az andalúziai gárda soraiban hamar kulcsemberré vált, a spanyol bajnokság (La Liga) mostani kiírását a BL-indulást érő, negyedik helyen záró csapatban 31 bajnokin számoltak vele. Nem meglepő tehát, hogy a fenti csapatokon kívül a Sevilla is igényt tartana a szolgálataira a következő szezonban.