Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU a Juventus sérülékeny sztárját akarja – sajtóhír

Megbízható források szerint továbbra is napi rendi ponton szerepel a Manchester United együttesénél a Juventus brazil szélsőjének leigazolása…

Az átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio információi szerint a Manchester United együttese továbbra is le akarja igazolni a Juventus csapatának brazil légiósát, Douglas Costát.

A 29 éves szélső 2017-ben még a Bayern Münchentől kölcsönben került a torinóiakhoz, azóta már véglegesítették, és az elmúlt három idényben együttesen 101 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Posztján bár rendkívül fontos szereplőnek számít, Cristiano Ronaldóék mögött jobbára csak csereként kap lehetőséget, és az általános vélekedés szerint már csak ezért is próbálná ki magát máshol. A Juvéhoz még egy évig köti szerződés, de a torinóiaknál bekövetkezett változások következtében a jövőben már nem ragaszkodnak hozzá minden áron.

Ugyanakkor Costa kapcsán fontos megjegyezni, hogy rendszerint gyakran bajlódik sérülésekkel, az elmúlt szezonban például csak 23, az azt megelőzőben pedig mindössze 17 bajnokin tudott edzője rendelkezésére állni fizikai állapotából kifolyólag.

A közelmúltban több angol csapat is érdeklődött iránta, a szigetországi sajtóhírek szerint a “Vörös Ördögök” mellett a Tottenham és az Arsenal egyaránt tárt karokkal várja őt.