Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elveszítheti gólvágóját a Fradi BL-riválisa

Komoly erősítést tervez, az előző szezonban a Premier League-ben éppen csak bent maradt birminghami együttes, az Aston Villa. A Celtic csatárát, az elmúlt szezon skót gólkirályát, Odsonne Edouard-t szeretnék leigazolni.

Akár 30 millió fontot is megérne az Aston Villa csapatának a francia támadó. Nem csoda hiszen a Villa kerete elbírna egy gólveszélyes támadót, Edouard pedig egyértelműen az, hiszen 3 szezon alatt 82 meccsen 49 gólt termelt a Celtic futballistájaként.

Nem az Aston Villa az egyetlen PL-klub, amely elgondolkodott a támadó leigazolásán. Állítólag az Arsenal is ajánlatot készül tenni a glasgow-i együttesnek, de a Leicester és a Crystal Palace is szemmel tartja a 22 éves játékost.

A Villának van B-terve is, ha esetleg nem sikerülne megszerezni a játékost, aki nem szívesen igazolna egy kevésbé erős angol csapathoz. A Brentford két támadóját Ollie Watkinst és Said Benrahmat nézték ki.

Edouard az előző szezonban nem csak bajnok és gólkirály lett a Celtic csapatával, de a szakértők szerint ő lett a Skót Bajnokság legjobb játékosa is.

A Celtic szerda este 20:45-kor a Ferencvárossal csap össze a Bajnokok Ligája-selejtezőjében. Edouard, akkor még valószínűleg a skót csapat játékosa lesz.