Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Másodjára adhatja el védőjét a City

Hamarosan eldőlhet hol folytatja a pályafutását a Manchester City spanyol védője, Angelino. A balbekk január óta a Liepzigben szerepelt kölcsönben, akiknek vételi lehetőségük is van a játékosra, viszont egyáltalán nem biztos, hogy marad Németországban.

A német csapat nem szeretne 30 millió eurót kifizetni a játékosért, viszont sajtóinformációk szerint a Barcelona könnyedén megadhatja ezt az összeget az angol klubnak.

Angelino januári érkezése óta alapember volt a Bajnokok Ligája elődöntőig menetelő csapatban, összesen 17 mérkőzésen lépett pályára a lipcsei csapat szerelésében.

A 23 éves spanyol játékost 2 éven belül másodjára adhatja el a Manchester City. 2018-ban a PSV 5 millió euróért megvásárolta a játékost, de olyan jó teljesítményt nyújtott Dzsudzsák Balázs korábbi klubjában, hogy a következő szezon elején 12 millió euróért rögtön visszavásárolták.

A Barcelonának van egy kezdő szintű balhátvédje Jordi Alba személyében, viszont a mélység nem sikerült eddig biztosítani a poszton. A fiatal spanyol, Junior Firpot tavaly Alba pótlására igazolta a Barca a Real Betistől, de nem igazán váltotta be a hozzáfűzőt reményeket. Angelino idővel, akár Alba helyét is átveheti a csapatban, ha Barcelonában köt ki.