Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Raiola nyilatkozott Ibra, Balotelli és Pogba sorsáról

A világ egyik legsikeresebb és leghírhedtebb játékosügynökének számít a holland Mino Raiola. Az oalsz származású szakember önmagához hűen az ügyfelei többségét is a különc természetű futballistákból válogatja ki.

Raiola a minap a Sky Sports riporterének nyilatkozott a legismertebb ügyfeleiről. A leleményességéről és kiterjedt kapcsolatrendszeréről ismert ügynök Ibrahimovic-ról és a Milannal való huzavonáról beszélt. A svéd ugyanis továbbra sem állapodott meg maradásáról:

„Azt hiszem, hogy holnap nem fog visszavonulni. Tárgyalunk, de még mindig nincs megállapodás. Nem a pénzről van szó, hanem a meggyőződésről és a stílusról. Ha Ibrahimovic-nak nem lenne akarata maradni, akkor tárgyalások sem lennének. Optimista vagyok, hisz nem azért dolgozom, hogy problémákat hozzak létre, hanem megoldásokat keressek.”.

Szintén Olaszországban kell biztosítania Raiolanak az egyik új ügyfele, Federico Bernardeschi karrierének előmenetelét. Az olasz válogatott már három éve a Juventus játékosa.

„Bernardeschi tisztában van vele, hogy mit akar elérni. Találkoztam ezzel a sráccal, aki most jött rá, hogy most kezdődött a karrierje. A Juventus-ban maradhat, de ha lesz jobb megoldás a klub számára vagy neki, akkor mindent átértékelünk. Azért vagyok itt, hogy értékeljem a dolgokat, soha nem csuktam be senki számára az ajtót. Úgy gondolom, hogy a Juventus továbbra is marasztalja. Bernardeschi feladata most az, hogy az új edzővel és az új játékrendszerrel elfogadja a kihívást.”.

Paul Pogba a legfontosabb és legjobban jövedelmező ügyfelei közé tartozik Raiolanak. Állítólag a világbajnok francia a korábbi híresztelések ellenére is maradni fog a Manchester Unitednél:

„Pogba továbbra is egy fontos projekt középpontja, bár az elmúlt években a Manchester United nem akart tárgyalások kezdeni. Hosszabbítás? Nyugalom, már tárgyalunk egy ideje, de nem stresszelhetünk.”.

Mario Balotelli pocsék idényt produkált a Bresciaval, amely simán kiesett a szezon végén a Serie A-ből. A 30 éves olasz támadó számára így illik majd új munkaadót keresnie Raiolanak:

„A csend útját választottuk. Az egész világnak van véleménye Marioról. Ezt tényekkel kell megváltoztatni. A COVID nem segített nekünk. Különböző csapatokkal tárgyalunk, hogy újrakezdhessünk. Van két vagy három csapat Olaszországban, akikkel megbeszéléseink vannak, de vannak külföldi megoldásaink is.”.