Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Lionel Messi miatt összeült a válságstáb!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Lionel Messi számára valóban betelt a pohár a Barcelona csapatánál, és immár a legtöbb katalán forrás arról számolt be, hogy az argentin klasszis az elengedését kérte a klub vezetőségétől…

A katalán médiumok egybehangzó beszámolói szerint Lionel Messi valóban arra kérte a Barcelona vezetőségét, hogy mielőbb engedje el őt a klubtól. Mindezt a RAC1 rádió szerint a vezetőség meg is erősítette, ezt követően Josep Bartomeu klubelnök kedd este azonnal, válságértékezletet hívott össze a Blaugrana vezetősége részére.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, és bár az évek során időről időre korábban is felröppentek a távozásáról szóló pletykák, a klub iránti elkötelezettsége olyan erős volt, hogy mindezt nem lehetett komolyan venni. Most viszont a játékos bizalma alaposan megingott a Barca vezetősége irányába, és nem túlzás azt állítani, hogy minden eddiginél közelebb áll ahhoz, hogy elhagyja szeretett csapatát.

A katalán források szerint távozása esetén Messi leginkább az Inter, a PSG vagy a Manchester City felé veheti az irányt, miközben az argentin médiában ismét felerősödtek azon hangok, mely szerint a 33 esztendős klasszis visszatérhet egykori nevelőcsapatához, a Newell’s Old Boyshoz.