Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Feljutottak, majd két nappal később már kereshettek új edzőt!

A spanyol bajnokságba (La Liga) frissen feljutó Elche gárdájának edzője, Juan Rojo Martín (Pacheta) nem folytatja tovább munkáját a klubnál.

Mint arról beszámoltunk, az Elche együttese a Girona legyőzésével feljutott az élvonalba, ahol legutóbb 5 évvel ezelőtt szerepeltek. A klub azóta megjárta a harmadosztályt is, illetve komoly pénzügyi nehézségekkel is küzdött. A nemrég lezáruló idényben sem tartoztak az esélyesek közé, tekintve, hogy az ötödik legalacsonyabb költségvetéssel rendelkeztek a másodosztály mezőnyében, ennek ellenére mégis sikerült kiharcolniuk, hogy jövőre a La Ligában szerepelhessenek.

Ennek a sikernek az egyik fő letéteményese volt Juan Rojo Martín vezetőedző, művésznevén Pacheta, akit 2018 februárjában neveztek ki a klub élére. Mint az látható, a szakember két és fél év alatt két osztály ugrott a gárdával, ám a tengapi nap folyamán kiderült, hogy az élvonalban már nem ő fogja irányítani a valenciai csapatot. A szakember szerződése idén nyáron járt le és a kiváló eredmények ellenére sem hosszabították meg kontraktusát. A hivatalos közleményben nem tértek ki arra, hogy a két fél miért nem folytatja a közös munkát.