Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb hatalmas fogást hajtott végre a Chelsea – HIVATALOS

Timo Werner és Hakim Ziyech korábbi megszerzését követően a Chelsea együttese a szerdai napon újabb eget rengető transzfert jelentett be…

A Chelsea hosszas udvarlás után a szerdai napon hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy leigazolta a Leicester City válogatott balhátvédjét, Ben Chilwellt. A szigetországi sajtó beszámolói szerint a klubváltásra nagyjából 50 millió font körüli összeg ellenében került sor.

A 23 esztendős labdarúgó a Leicester City saját nevelésű játékosa, és három éven keresztül számított alapembernek az első csapatban, összességében 123 tétmérkőzése lépett pályára a “Rókák” szerelésében. A legutóbbi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 pályára lépést regisztrált, miközben egy évvel korábban összesen 36 PL-találkozón szerepelt.

A 11-szeres angol válogatott bekket 2023-ig kötötte szerződés csapatához, ám a több érdeklődő közül végül a Chelsea ajánlatára nem tudtak nemet mondani.

Nem Chilwell lehet a héten az egyetlen hátvédigazolás a Stamford Bridge-en, ugyanis ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor Thiago Silvát csütörtökre orvosi vizsgálatokra várják, a PSG-től távozó rutinos brazil hátvéd szabadon igazolhatóként készül a “Kékekhez” szerződni.