Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: felkészülési meccs nélküli holtszezon

Ma délután sorsolják a spanyol bajnokság 2020/21-es idényének menetrendjét. Az már biztos, hogy a Barca az első két fordulóban pihenőt kap, lévén augusztusban még a Bajnokok Ligájában volt érdekelt.

Ám könnyen lehet, hogy hiába a plusz két hét a Barcának a felkészülésre. Ugyanis a katalánok egyelőre erősen elzárkóznak attól, hogy barátságos meccseket játszanak. A Mundo Deportivonak úgy nyilatkoztak fű alatt a klub informátorai, hogy a vezetőség legjobb esetben is környékbeli, alacsonyabb ligás csapatokkal eresztené össze a Koeman-fiúkat.

Állítólag a Barcelona a járványhelyzet miatt üres lelátók mellett már arra sem érez hajlandóságot, hogy a Gamper-kupáért megküzdjön. Felkészülési meccsre pedig inkább a közeli Girona, Sabadell vagy Elche együttesével lennének hajlandóak. Addig azonban szigorú COVID-szűrések, és zártkapus edzések a Ciutat Esportivan.

Mint azt a bevezetőben megpendítettük, a RFEF ma este 18:30 órakor tartja meg a LaLiga és a LaLiga2 sorsolását. A 2020/21-es évad szeptember 12-én indul.