Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írt alá a Brighton nagy tehetsége!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton együttese bejelentette, hogy Ben White 4 éves szerződést kötött a klubbal.

Ben White 2014 óta tartozik a Brighton kötelékébe, ahol fokozatosan végigjárta a ranglétrát. Karrierje eddigi részét kölcsönben töltötte. Először a Newport Countynak, majd a Peterboroughnak, legutóbb pedig a Leeds Unitednek adták kölcsön. A másodosztályt megnyerő Leedsben abszolút alapembernek számított, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 49 találkozón kapott szerepet, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Nem meglepő módon a 22 esztendős játékost minden Premier League topcsapattal összeboronálták, a védő azonban egyelőre marad a Brightonnál.

A mai nap folyamán ugyanis bejelentették, hogy White 2024-ig szóló megállapodást írt alá a klubbal, ahol komoly célokat tűzött ki maga elé:

A célom, hogy a kezdőben kapjak helyet, amikor a Chelsea ellen lépünk pályára a szezon első meccsén. Szeretném letenni a névjegyem a klubnál.

A Brighton edzője, Graham Potter is nagyon örült annak, hogy sikerült magukhoz láncolniuk az egyik legnagyobb értéküket:

Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak Bennel. Ő egy olyan játékos, akit már azelőtt is jól ismertem, mielőtt a klubhoz kerültem. Folyamatosan fejlődésen ment keresztül a kölcsönben eltöltött évek alatt, legutóbb pedig brilliáns szezonja volt a Leedsnél. Most itt az esély előtte, hogy a Premier Leaguben is megvesse a lábát.