Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz csapatok célkeresztjében a magyar válogatott támadó – sajtóhír

Olasz beszámolók szerint két kisebb csapat is kiszemelte magának a jelenleg Svájcban légióskodó egykori NB I-es gólkirályt…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Tutto B portál jelentése értelmében az olasz bajnokságba (Serie A) frissen feljutó Spezia és az onnan az elmúlt szezon végén kieső SPAL csapata egyaránt le szeretné igazolni Holender Filipet a svájci Lugano együttesétől.

A délvidéki származású 26 éves magyar válogatott támadó a 2018-2019-es magyar bajnoki idényben 16 találattal lett az NB I gólkirálya, miközben tavaly nyári távozásáig hat szezon alatt 44 gólt szállított a Budapest Honvéd színeiben, mellyel 2017-ben bajnokságot nyert, 2019-ben Kupa-döntőt játszott. Holender tavaly nyáron igazolt a Lugano csapatához, a 2019-2020-as idényt hét találattal zárta a helvéteknél. Az általános beszámolók szerint csapatánál rendszerint elégedettek voltak teljesítményével, rögtön az első szezonjában sok lehetőséghez jutott.

Sokatmondó adat, hogy egy évvel a légiósnak állását követően máris szintet léphet Svájcból, hiszen alighanem még az olasz másodosztály is előrelépést jelentene számára, főleg hogy a tervek szerint az idénynek új edzővel nekiálló ferraraiak az új szezonban a feljutást szándékozzák megcélozni.