Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb angol válogatott játékos igazolt Törökországba

Tavaly nyáron Daniel Sturridge igazolt a török Trabzonspor csapatához, most pedig Aaron Lennont csábították a török ligába. A korábbi angol válogatott szélső a Kayserispor csapatához írt alá.

Aaron Lennon legutóbb a Burnley labdarúgója volt, de csupán 16 meccsen szerepelt, a bajnokság újraindulása után, már nem is lépett pályára. Lennon és a Burnley közös megegyezéssel szerződést bontottak a nyáron, így ingyen szerezték meg a törökök a támadót.

Kayserispor egyelőre nem hozta nyilvánosságra a szerződés hosszát.

Lennon a Leedsben kezdte a pályafutását, ahol pályára lépett a csapat utolsó Premier League szezonjában is. 2005-ben, mindössze 18 évesen igazolta le a Tottenham, ahol 10 szezont húzott le, de összességében nem tudta kihozni magából a benne rejlő tehetséget. Ezután 4 évet töltött az Evertonnál, majd a legutóbbi 3 évben a Burnley labdarúgója volt.

A Kayserispor egy hatalmas tapasztalattal rendelkező játékost szerzett meg, Lennon 21-szer szerepelt a válogatottban, 387-szer lépett pályára a Premier League-ben, 10-szer a Bajnokok Ligájában főtábláján és 47-szer az Európa Liga főtábláján.