Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér csapatához az Atalanta ásza – sajtóhír

A Bajnokok Ligájában a legjobb nyolcig eljutó Atalanta gárdája az elmúlt napokban Alexei Miranchuk és Cristian Romero játékjogát is megszerezte, és amennyiben hihetünk az olasz sajtó értesüléseinek, akkor rövidesen egy újabb erősítést hajthat végre…

 

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a személyes okokból a csapattól már hat hete távol maradó Josip Ilicic a hétfői napon vissza fog térni az Atalanta csapatához, és hamarosan megkezdheti a felkészülést a bergamóiakkal az előttünk álló idényre.

Mint ismeretes, a 32 éves szlovén irányító félelmetes szezont futott: minden sorozatot figyelembe véve 34 pályára lépés alatt 21 találatot és 9 gólpasszt regisztrált, ám július közepétől már egyetlen mérkőzésen sem szerepelt és a Bajnokok Ligája nyolcasdöntőjére sem tartott a csapattal. A kiszivárgott információk szerint Ilicic magánéleti válságba került, miután a felesége megcsalta őt, és az elmúlt hetekben még pályafutása befejezése is megfordult a fejében.

Remélhetőleg azonban túl van a nehéz időszakon, és a 2019-2020-as idényben kiemelkedő formában teljesítő klasszis hamarosan ott fogja folytatni a játékot, ahol néhány héttel ezelőtt befejezte. Alighanem az Atalanta számára a “régi Ilicic” visszatérése minden lehetséges új igazolásnál nagyobb erősítést jelentene.