Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Griezmann gólkirály lehetne, ha megfelelően használnák!”

A katalánok korábbi játékosa, Andrea Orlandi szerint a csapatra váró átalakulások alapvető része kell hogy legyen az is, hogy megtalálják Antoine Griezmann tökéletes helyét a pályán. 

A korábbi hátvéd szerint ugyanis a a 2019/20-as idényt mindössze 15 góllal záró francia támadó nem csak formán, de posztján kívül is játszott a szezonban, utóbbi pedig alapvetően befolyásolta Griezmann hatékonyságát is.

“Csodálkoztam a Barca vezetésén, hogy ha már rengeteg pénzért leigazolták Griezmannt, hagyták a bal szélen szenvedni, és nem gondolkoztak azon, hol is lehetne a legjobb a pályán. Ha megfelelően használnák, a La Liga gólkirálya lehetne!” – Idézi a goal.com Orlandit.

“Amikor ennyi pénzt áldozol egy világklasszis játékosra, alapvető, hogy ott játsszon, ahol a legjobb! Girezmann a csatár mögött a legjobb, egy-egy meccsen láthattunk is tőle ízelítőt ebből, például a Villarreal ellen, ahol ő is és a csapat is jól játszott… Aztán Setién elengedte ezt a felállást… Griezmann 10-esként, mellette Messivel, előtte pedig egy csatárral az lenne az ideális felállás! Egy biztos, ott kell a továbbiakban játszania, ahol a legjobb formáját tudja nyújtani!” – Fogalmazott az ex-Barcás játékos, aki még azt is hozzátette, hogy Griezmannak támadásban igen is szabadságra van szüksége a pályán, hiszen nem egy tipikus csatár.

“Rossz szezonja volt, de 15 gólt így is szerzett. Jól indult az idénye, de aztán megtört valami, mintha nem élvezte volna a játékot. Biztos vagyok benne, hogy a következő az ő idénye lehet. Karim Benzemával versenyben lesz a Pichichi (a legjobb góllövőnek járó)-trófeáért.”