Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: hamarosan eldől, érkezik-e a brazil védő

Jó eséllyel ebben az átigazolási időszakban elhagyja a Porto együttesét Alex Telles, akiből minden euró hasznot ki akar húzni a portugál klubja.

A Paris Saint-Germain volt Telles fő kérője, ám a franciák hosszas tárgyalások után végül nem jutottak dűlőre a Portóval. A PSG nem adott annyit a 27 éves baloldali védőért, mint amennyit a portugálok kértek, így új klubok előtt is megnyílt a lehetőség. A játékos szerződése egy éven belül lejár, így a Portónak muszáj túladnia rajta. Nagyjából 30-40 millió euró körül szeretnének keresni az ügyleten.

A Manchester United talán a legfőbb kérő jelen pillanatban. A Bola információi szerint a Telles ügyeit intéző ügynökök már napok óta Manchesterben tartózkodnak és mindent megtesznek, hogy az üzlet megvalósuljon. Az egyszeres brazil válogatott játékos egyébként korábban a Galatasaray kedvéért hagyta ott hazáját és egy rövid kölcsön erejéig még az Internél is megfordult. A Porto 6,5 millió euróért szerezte meg a törököktől még 2016-ban – nagyon jól kereshetnek majd rajta.

Telles másik komoly kérője egyébként még a Sevilla, amely azonban nem költene rá sokat. A Bola szerint a spanyolok sokkal inkább a Sporting Lisszabon védőjét, Acunát szerezhetik majd meg 10-15 millióért.