Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben köthet ki a Napoli támadója – sajtóhír

Hosszú hetek óta téma az olasz sajtóba a Napoli eladásra szánt gólerős támadójának sorsa, amely még mindig meglehetősen bizonytalan…

Miután különféle okok miatt az AS Roma és a Juventus együttesével egyaránt megszakadtak a tárgyalások a Napoli létszámfeletti támadója, Arkadiusz Milik átigazolásával kapcsolatban, a Corriere dello Sport szerint a lengyel csatár Olaszországon kívülre készül szerződni. A forrás szerint az első számú esélyes a Tottenham csapata lehet a rutinos gólgyáros megszerzésére.

A lengyel támadóval kapcsolatban már régóta nyílt titok, hogy el akarja adni a déli csapatot, és érdeklődőkből azóta sincs hiány, az elmúlt hetekben tucatnyi olasz és külföldi csapat sorakozott fel a szolgálataiért cserébe. Korábban úgy tűnt, hogy Milik a Juventushoz tart, azonban Andrea Pirlo kinevezésével megváltoztak a prioritások a rekordbajnoknál, és a lengyelre már nincs szükség Torinóban.

Miliket 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolta a Napoli, az olasz klubnál való szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben 35 tétmeccsen 14 találatot szállított. Ennek ellenére klub a hosszútávú terveiben nem szerepel a neve, és idén nyáron értékre szeretnék váltani őt.