Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem vásárolta meg a horvát szélsőt a Bayern München! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese nem élt opciós jogával, így Ivan Perisic egy sikerekben gazdag év után visszatér az Interhez.

Ivan Perisicet tavaly nyáron vette kölcsön a Bayern München gárdája az Intertől. A szerződésben foglaltak szerint a bajorok végleg megvásárolhatták volna a horvát szélsőt 20 millió euró körüli összegért, amit a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek okán a Bayern nem akart kifizetni. A 31 esztendős futballista teljesítménye miatt a német sztárcsapat vezetői próbálták lejjebb alkudni az összeget, ám végül nem tudtak megegyezni az olasz gárdával, így Perisic egy évet követően visszatér Milánóba. A Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic az alábbiakkal búcsúzott Perisictől:

Ivan nagyon profi hozzáállást mutatott az elmúlt egy évben és rendkívül fontos tagja volt a csapatunknak. Komoly szerepet vállalt abban, hogy a szezon folyamán a Német Kupát, a Bajnokok Ligáját és a Bundesligát is megnyerte a Bayern München. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.

Perisic tehát 3 trófeával gazdagabban tér vissza az Interhez. A Bayernben minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen lépett pályára az előző idényben, amelyeken 8 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki.