Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Championshipből érkezhet kapus a távozófélben lévő Martínez helyére – sajtóhír

Az Ágyúsok az angol másodosztályból szerződtetnének cserekapust a minden bizonnyal a csapattól távozó Emiliano Martínez helyére.


Az Arsenal a Brentford hálóőrét, David Rayát szemelte ki távozófélben lévő kapusának helyére, a The Sun értesülései szerint. A forrás úgy tudja, hogy a londoni gárda 10 millió euró körüli összeget fizethet a 24 éves spanyol portásért, amint végleges lesz argentin játékosának távozása.

Emiliano Martínez napokon belül az Aston Villa játékosa lehet, a játékos már megegyezett az Oroszlánokkal, már csak a két klubnak kell elsimítania az utolsó apróbb dolgokat, de a lényegiekben már sikerült zöld ágra jutniuk. Az argentin portás hatalmas szerepet vállalt az FA kupa győzelemben, amelynek megnyerése után el is sírta magát, ugyanis nagyon hosszú út vezetett neki idáig, hogy kezdőként akár védhessen egy döntőben az Ágyúsoknál. Most viszont a folyamatos játéklehetőség miatt végleg továbbállna nem csak kölcsönbe szeretne távozni.

David Raya az elmúlt nyáron érkezett a Brentfordhoz és csapata egyik legjobbja volt, amelyre az Arsenálnál is felfigyeltek és, ha csak második számú hálóőrnek is, de szívesen csatlakozna a spanyol portás az élvonalbeli klubhoz.