Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid játékosa inkább Sevillába menne, mint a Manchester Unitedhez – sajtóhír

Az elmúlt idényben az andalúziai csapatnál töltötte kölcsönben, amelyet nagyon megszeretett és a klub vezetőedzőjével is nagyon jól kijönnek, így nem meglepő, hogy maradna.


A Real Madrid balhátvédje, Sergio Reguilón a Sevillához szeretne visszamenni, akár egy újabb kölcsön keretében, akár végleges szerződéssel hiába hívja őt a Premier League gigásza, a Manchester United, az AS értesülései szerint.

A 23 éves védő Julen Lopetegui irányítása alatt került fel a Királyiak első keretébe végleg, ahol stabil kezdőként számolt vele a spanyol mester, majd az elmúlt nyáron ahogy kinevezték a Sevilla élére első lépései közé tartozott az, hogy korábbi játékosát magához csábítsa, ami egy kölcsönszerződés keretein belül össze is jött. Reguilón ezt egy egész éves kiváló játékkal hálálta meg és a szurkolók egyik kedvencévé vált, ennek következtében nem is meglepő, hogy visszatérne az Rojiblancos-hoz.

Az egyszeres spanyol válogatott labdarúgó az elmúlt idényben a Sevilla színeiben minden versenysorozatot figyelembe véve 38 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.