Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Smalling helyett fiatal védő érkezik – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint az AS Roma vezetősége végleg lemondott a Manchester United által nem eresztett Chris Smallingról, és immár megállapodtak a közös folytatásról az olasz bajnokság (Serie A) egyik legtehetségesebb védőjével…

 

A Sky Sport Italia beszámolói értelmében az AS Roma vezetősége megegyezésre jutott a Hellas Verona vezetőségével a tavalyi újonc egyik legjobbja, Marash Kumbulla kölcsönvételét illetően, melynek lejárta után a “Farkasok” jövő nyáron 30 millió euró ellenében vásárolhatják meg a játékjogát.

A 20 éves albán védő kegyeiért versenyző csapatok hosszú sorából korábban az Inter vagy a Lazio tűnt a favoritnak, de többek közt a Napoli, a Fiorentina, a Bayern München, a Manchester United és a Chelsea is érdeklődött iránta.

Kumbulla a Verona saját nevelésű játékosa, a korosztályos csapatok végig járása után a tavalyi szezonban mutatkozhatott be a legjobbak közt, de az igazi áttörést a legutóbbi kiírás hozta meg számára. A tehetséges játékos ősszel még sérülésekkel bajlódott, december óta azonban kirobbanthatatlan a Hellas kezdőjéből, sallangmentes, megbízható játékával pedig hétről hétre egyre több követőt állít maga mögé.

A Serie A előző szezonjában 25 mérkőzésen lépett pályára klubjában, miközben tavaly már hazája válogatottjában is bemutatkozhatott.