Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított az Arsenal támadója! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese meg tudott egyezni Pierre-Emerick Aubameyanggal, aki 3 évvel meghosszabbította szerződését.

Hosszú huzavonát követően eldőlt Pierre-Emerick Aubameyang sorsa. A gaboni játékos a mai nap folyamán aláírta új szerződését az Arsenalnál, amely 2024 nyaráig szól. Korábbi kontraktusa 2021 nyaráig kötötte őt az “Ágyúsokhoz” és többször is téma volt a nemzetközi sportsajtóban, hogy a támadó váltani szeretne. Végül Aubameyang, elsősorban Arteta érkezésének és a különböző kupasikereknek köszönhetően a maradás mellett döntött. A szerződés aláírása után az alábbiakat mondta:

Sosem volt kérdéses számomra, hogy maradni akarok ennél a különleges klubnál. Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak, a csapattársaimnak, a családomnak és mindenki másnak, aki azt éreztette velem, hogy ide tartozom. Hiszek az Arsenalban. Úgy vélem, hogy együtt nagy dolgokat érhetünk el.

A gaboni támadó 2018 januárjában érkezett a londoni gárdához, amelynek színeiben már 111 mérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt 72 találatot és 15 gólpasszt ért el. Az “Ágyúsokhoz” szerződése óta senki nem rúgott annyi gólt a Premier Leagueben, mint ő. A tavalyi szezon közepe óta a csapatkapitányi feladatokat is ő látja el a klubnál.