Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így távozik a Barca középpályása…

Katalán beszámolók szerint minden készen áll arra, hogy távozzon a Barcelona elvágyódó rutinos középpályása, és legalább még a katalánok is látnak egy kis pénzt belőle…

A katalán RAC1 értesülései szerint az Arturo Vidalt már régóta csábítgató Inter erőfeszítései célba értek, és a milánói gárda egy évvel a szerződése lejárta előtt fél millió euró ellenében szerződtetheti a chilei középpályást a Barcelonától. A legfrissebb hírek értelmében a Barca nem bontja fel a különc irányító szerződését, hanem jövőévi fizetésének egy részét még álli fogja. Több forrás is megerősítette, hogy Vidal kedden utazik Olaszországba új csapatához.

Az olasz sajtó úgy tudja, a rutinos játékos 2+1 éves megállapodás megkötésére készül a Nerazzurrival. A 33 esztendős chilei középpályás két évvel ezelőtt nagyjából 20 millió euróért cserébe szerződött a katalánokhoz a Bayern München együttesétől. Vidal a két idény alatt állandó kiegészítő emberként, jobbára csereként 96 tétmérkőzésen lépett pályára a Blaugrana színeiben, az aktuális szezonban is jutott neki 33 bajnoki és 7 BL-fellépés.

A bajoroknál töltött időszakot megelőzően a 115-szörös chilei válogatott játékos 2011 és 2015 között már az olasz rekordbajnok Juventus színeiben játszott a Serie A-ban, első három évében alapembere volt az Inter mostani mesterének, Antonio Contének, aki gőzerővel csábítja most őt a milánóiakhoz.