Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megpecsételődhet az Arsenal középpályásának a sorsa

Az Arsenal kölcsönben vagy végleg is megválhat az uruguayi középpályásától, Lucas Torreirától. A belsőközéppálya elég telített az Ágyúsoknál, ráadásul Mikel Arteta további erősítéseket tervez a posztra.

Torreira stabil kezdőjátékosnak számított Unai Emery és Arteta irányítása alatt is, aztán márciusban kidőlt egy bokasérülés miatt. A koronavírus miatti szünet kapóra jött az Arsenal 11-esének, de a folytatásban csupán 5 PL találkozón kapott szerepet, kétszer kezdett, de egyik mérkőzést sem játszotta végig.

Az új szezonban a helyzete még rosszabb lett, hiszen a kölcsönből visszatért posztriválisa, Mohamed Elneny, aki élvezi a spanyol edző bizalmát, hiszen a Liverpool elleni Community Shield találkozón és a Fulham elleni szezonrajton is ott volt a kezdőben.

Ráadásul az Arsenal a legnagyobb kérője az Atlético Madrid középpályásának, Thomas Partey-nak. A ghánai megszerzésére egyre kevesebb esélye van a londoni együttesnek, a B-terv a Lyon játékosa, Houssem Aouar.

Torreira iránt a Torino és a Fiorentina érdeklődik. A 24 éves játékos számára nem lenne ismeretlen a Serie A hangulata, hiszen 2018-ban a Sampdoriából igazolták.