Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Angliába a Chelsea korábbi hátvédje! – Hivatalos

Három és fél évet követően visszatért a Premier Leagube Branislav Ivanovic. A szerb hátvéd az újonc West Bromwich Albionhoz írt alá.

A West Bromwich Albion gárdája a mai nap folyamán hivatalos fórumain bejelentette, hogy leigazolták Branislav Ivanovicot. A 36 esztendős védő ingyen érkezett a birminghami csapathoz, miután a Zenitnél az idény végén lejárt a szerződése. A bejelentés nem okozott meglepetést, tekintve, hogy a nemzetközi sportsajtó több napja meglebegtette, hogy a szerb hátvéd 2017 februárja után ismét visszatérhet a Premier Leaguebe. A játékos az alábbiakat mondta a bejelentést követően:

A Premier League a világ legjobb bajnoksága. Szükségem van még a kihívásokra és úgy érzem, hogy készen állok erre. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem ebbe a közegbe, remélem tudok segíteni a csapatnak, hogy elérjük a kitűzött célokat. Nagy ambíciókkal érkeztem és szeretnék magamnak is bizonyítani. Mindent bele fogok adni.

Ivanovic 2008 januárja és 2017 februárja között a Chelsea játékosa volt. A londoni alakulattal összesen 11 trófeát nyert, amelyek közül kiemelkedik a 3 bajnoki cím, valamint 1-1 alkalommal a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is magasba emelhette a trófeát. A West Bromnál egy éves szerződést írt alá a szerb bekk, aki a 20-as mezszámot fogja viselni.