Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ből igazolna támadót a Lipcse – sajtóhír

A játékos mindent megtesz azért, hogy a német csapat játékosa legyen, ugyanis nem hajlandó elutazni aktuális csapatához a hírek szerint. 


RB Leipzig a Crystal Palace labdarúgóját, Alexander Sörloth-t szeretné leigazolni a Sky Sports értesülései szerint. A 24 éves norvég csatár szerződéséből már csak egy év van hátra, így olcsóbban is megszerezhető lenne a piaci árához képest. A játékos két évre került kölcsönbe a Trabzonspor együtteséhez, ahová nem hajlandó visszatérni második idényére, hiába hívja őt a török gárda, mert a Lipcse labdarúgója akar lenni.

Gulácsi Péter klubja azért szemelte ki pont őt, mert az elmúlt idényt a csapatnál töltő, majd végül a Bayer Leverkusenhez szerződő Patrik Schick játékához hasonló Sörloth stílusa. A lipcseiek trénerének, Julian Nagelsmann-nak pedig mindenképpen kell egy ilyen stílusú támadó a hírek szerint. Azonban a cseh játékos végül a rivális gyógyszertáriakat választotta, így nézett magának másik alternatívát a Leipzig.

Sörloth az elmúlt szezonban a Trabzonspornál szerepelt, ahol minden versenysorozatot figyelembe véve 49 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 33 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. Ennek tudatában nem is meglepő, hogy Nagelsmann le szeretné őt igazolni.