Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Svéd csatárt igazolt a Köln! – Hivatalos

A Köln gárdája bejelentette, hogy az Union Berlintől érkező Sebastian Andersson személyében megvan a pótlása a Hertha Berlinhez távozó Jhon Córbobának.

Igen elfoglalt az átigazolási piacon a Köln gárdája. Elsősorban a berlini együttesekkel üzleteltek az elmúlt napokban, ugyanis, miután eladták 15 millió euróért a Herthának Jhon Córbobát, ezt követően bejelentették, hogy megszerezték az Uniontól Sebastian Anderssont. A svéd futballistáért a hírek szerint 6,5 millió eurót fizettek.

Andersson 2017 nyara óta játszik Németországban. Először a Kaiserslauternnél töltött el egy évet, majd ezt követően került az Union Berlinhez. A fővárosi gárda mezében 74 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólt és 10 asszisztot ért el. Tevékeny részt vállalt abban, hogy a berlini alakulat a tavalyi szezont a Bundesligában kezdte meg. Andersson az élvonalban is kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen 33 bajnokin 12 találatig és 3 gólpasszig jutott. Új csapatához 2023 nyaráig kötelezte el magát és a 9-es mezszámot fogja viselni.