Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási tehetséget igazolt a La Liga leendő meglepetéscsapata – HIVATALOS

Hatalmas tehetség szerződtetését jelentette be a spanyol bajnokság (La Liga) új idényének egyik titkos esélyese…

 

A spanyol élvonal új idényére kiválóan erősítő Villarreal csapata a szerdai napon egy újabb nagy fogást jelentett be, miután a kiszivárgott információk szerint 15 millió fontért cserébe leigazolta a Premier League-ből az elmúlt szezon végeztével kieső Watford csapatától Pervis Estupinánt.

A 22 esztendős ecuadori balhátvédet az angol klub 2016-ban szerződtette az LDU Quitótól, a csapat szerelésébe azonban egyetlen egyszer sem játszott, mert folyamatosan kölcsön adták őt. Spanyolországot viszont tökéletesen ismeri, hiszen az elmúlt idényben 36 bajnoki meccset játszott az Osasuna soraiban eltöltött kölcsön alatt, korábban pedig a Granada, az Almería és a Mallorca együttesében is szerepelt.

Estupinán fejlődése az elmúlt hónapokban még a Barcelona és az Atlético Madrid játékosügynökeinek fantáziáját is megmozgatta, ám végül az Alberto Moreno sérülése után balhátvédet kereső Villarreal lett a befutó érte.

Unai Emery csapata nem titkoltan a nagy hármas mögé – vagy akár közéjük – pályázik a La Liga új idényében, hiszen a frissen igazolt tehetséget megelőzően többek közt már Dani Parejo, Francis Coquelin, Takefusa Kubo vagy éppen az argentin kapus Geronimo Rulli kötött már ki náluk.