Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Európába a Juventus egykori sztárja – sajtóhír

A közelmúltban katari csapatával szerződést bontó rutinos vb-ezüstérmes támadó Európába készül visszatérni, de topligák helyett ezúttal egy patinás török csapathoz igazolhat…

 

Az ottani híreket illetően mindig jól értesült török Fanatik nevű lap információi szerint a szabadon igazolható Mario Mandzukic megállapodott a Fenerbahce együttesével a közös folytatásról.

A 34 éves támadó tavaly decemberben szerződött a katari Al-Duhail csapatához, miután a korábbi meghatározó szerepe után a Juventus csapatánál parkolópályára került, ám a keletiekkel néhány hónap után szerződést bontott. A múlt nyáron a torinói gárda élére újonnan kinevezett vezetőedző, Maurizio Sarri egyáltalán nem számolt vele, kimaradt a csapat BL-keretéből, és egyetlen percet sem játszott az idényben, így döntött a váltás. A katari kaland viszont hamar véget ért, Mandzukic mindössze 10 mérkőzésen játszott, és két gólt szerzett a klub színeiben.

Szolgálatai iránt a közelmúltban a számára jól ismert olasz bajnokságból (Serie A) az újonc Benevento és a Fiorentina együttese is érdeklődött.

A rutinos labdarúgó négy szezon alatt 162 mérkőzésen 44 találatot szerzett a Juventus alkalmazásában, azt megelőzően a Bayern München (2012-2014) és az Atlético Madrid (2014-2015) csapatában játszott a legmagasabb szinten.