Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Két Real-játékos is megérkezett Londonba!

Miután a csütörtöki napon megjelentek Madridban az orvosi vizsgálaton, a Real Madridtól mindkét Tottenhamhez tartó játékos pénteken elutazott Londonba, és bizonyára órákon belül hivatalossá válhat átigazolásuk…

A Daily Mail információi és a közösségi médiába felkerült felvételek tanúsága Gareth Bale és Sergio Reguilón különgépe a pénteki napon megérkezett Londonba, hogy véglegesítsék átigazolásaikat a Real Madrid csapatától a Tottenham együtteséhez.

A beszámolók szerint a Spurs korábbi játékosa, a 31 esztendős Bale 13 millió fontért cserébe kölcsönben tér vissza egykori állomáshelyére, melyet 2013-ban közel 100 millió euró ellenében hagyott el. Madridban éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem egyszer a mellőzés sorsára jutott. Bale viszonya azóta sem rendeződött a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, a Bajnokok Ligája újrakezdésében nemes egyszerűséggel nem kívánt részt venni.

A 23 éves bekk várhatóan ugyancsak kölcsönben kerül a londoniakhoz, miután a Real Madrid saját neveléseként a 2018-2019-es szezonban mutatkozott be a spanyol élvonalban. Reguilónt azt megelőzően sorozatosan kisebb csapatoknak adták kölcsön, azonban mindössze 14 bajnokin jutott szóhoz, így az elmúlt idényt már a Sevilla alkalmazásában töltötte. Az andalúziai gárda soraiban hamar kulcsemberré vált, a spanyol bajnokság (La Liga) előző kiírását a BL-indulást érő, negyedik helyen záró csapatban 31 bajnokin számoltak vele.

Két ilyen igazolás után alighanem még nagyobb nyomás nehezedhet majd José Mourinhóra, hogy most már mutasson valami eredményt a Spurs menedzsereként…