Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább erősítene támadósorán a Liverpool! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese a Wolverhampton támadójával, Diogo Jotával erősítené meg a keretét.

Úgy néz ki, hogy Thiago leigazolását követően sem lassítana a Liverpool. A legfrissebb sajtóhírek szerint ugyanis Jürgen Klopp még mindenképp szeretne erősíteni a támadósorán, és erre a célra két jelöltje is van, Ismaila Sarr és Diogo Jota személyében. A Sarr körüli érdeklődésről már korábban beszámoltunk, de a legújabb hírek alapján Jota lett az új célpontja a német mesternek. A portugál szélső ebben az idényben a Sheffield elleni bajnokin, és a Stoke City elleni Ligakupa meccsen sem jutott szóhoz, így egyre nagyobb esélyt látnak a távozására Angliában. A Sky Sports értesülései alapján a 23 esztendős játékostól 35 millió euró ellenében lenne hajlandó megválni a Wolves.

Jota 2017 nyara óta erősíti a Wolverhamptont, amelynek színeiben már 131 mérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt 44 gólt és 19 gólpasszt ért el. Aktuális kontraktusa még két évig köti a “Farkasokhoz”, piaci értékét pedig 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.