Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ből vesz védőt a Besiktas

Amerikai források szerint jó eséllyel Törökországban folytathatja majd a pályafutását a Newcastle United belső védője.

Az NBC úgy értesült, a török Besiktas szerezheti meg hamarosan DeAndre Yedlint, a Newcastle védőjét. A 27 éves játékos szerződése 2021 nyarán jár le az angol klubbal, de a hírek szerint ingyen kerülhet majd el a klubtól.

Yedlin még 2014-ben szerződött Angliába a Seattle Sounderstől, ahová 2015-ben még visszakerült kölcsönbe. A Tottenham odaadta még a Sunderlandek is, mielőtt 2016-ban megváltak tőle. A Newcastle közel 6 millió fontért szerezte meg és a Transfermarkt szerint még most is nagyjából annyit ér. A 62-szeres amerikai válogatott védő összesen 103 alkalommal léphetett pályára a Premier League-ben eddig, ám úgy tűnik, itt állhat meg a számláló.

Tavaly fokozatosan esett ki a csapatból, amiben a sérüléseinek is volt szerepe. Ma már nem számít alapembernek Steve Bruce-nál, így a klubnak sem esik nehezére elengedni őt. Az is felmerült, hogy Yedlin esetleg hazaszerződik az USA-ba, de konkrétumok nem kerültek elő a sajtóban. A játékos új fejezetet nyitna a karrierjében és ehhez egy jó lépés lehet az Európa-ligára pályázó Besiktas.