Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Griezmann lett a Gamper-kupa hőse!

Első tétmeccsét vívta a szezonban az FC Barcelona együttese. A katalán sztárcsapat az Elche ellen vívta szokásos éves meccsét a Joan Gamperről elnevezett trófeáról. Messiék sorozatban nyolcadik alkalommal tudták megnyerni a legendás serleget.

Mindössze a második meccsét tudta le az FC Barcelona, mióta Ronald Koeman lett a csapat új vezetőedzője. A holland szakember szemmel láthatóan próbál szakítani az elmúlt másfél évtized pragmatikus és attraktív dogmáival ami a kezdőcsapat összeállítását és a taktikai meccs közbeni levezetését illeti.

Igaz, egyelőre még nem túl látványos a siker útja. Az Elche legyűrése azonban csak egyetlen Antoine Griezmann találton múlott. A franciák világbajnok támadója mégsem lehetett a meccs embere. Az ugyanis a BL-győztes Bayern Münchentől visszatérő Philippe Coutinho lett. A brazil csatár meggyőző teljesítménnyel igazolta, hogy helye van a gránátvörös-kékek kezdőjében.

A Barca 43. alkalommal gyűjtötte be ma este a Gamper-kupát. Apró szépséghiba, hogy ennek egyetlen szurkoló sem örülhetett a helyszínen, „köszönhetően” a koronavírus-járványnak.

Gamper-kupa
FC Barcelona – Elche 1:0 (1:0)
G.: Griezmann (2.), ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=pX_471R-xho