Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: nagyon elhúzódhat Agüero visszatérése

Drámaian rossz hírek érkeztek a Manchester City háza tájáról. Állítólag a „Kékek” argentin támadója, Kun Agüero még jó ideig nem állhat a menedzser, Pep Guardiola rendelkezésére. A 32 éves klublegendára még további két hónapnyi pihenő várhat.

Sergio „Kun” Agüero még az előző idény újrakezdése után sérült meg, egy Burnley ellen megnyert bajnokin. Az argentin sztárt szinte azonnal meg is műtötték Barcelonában, ám akkor még nagyon bizakodóak voltak az állapotát illetően. Az egyébként is sérülékeny térdű játékosról akkor azt hitték, hogy legalább az új szezon kezdetére visszatérhet a csapatba.

Azonban immár hivatalosnak tekinthető, hogy lemarad a Manchester City szezonkezdéséről. A dél-amerikai légiós ugyanis minimum még két hónapig nem edzhet teljes erőbedobással, lassan gyógyuló sérülése után.

A Manchester City hétfőn este lesz először pályán, a Premier League 2020/21-es idényébe. A Guardiola-tanítványok a Wolverhampton otthonában kezdenek. A „Farkasok” tavaly oda-vissza verték a Cityt a bajnokságban.