Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékost igazolt a Liverpool! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool gárdája szerződtette Diogo Jotát a Wolverhamptontól.

Aktív napokat él meg a Liverpool együttese. Tegnap Thiago Alcantara megszerzését jelentették be, a mai nap folyamán pedig hivatalossá vált, hogy Diogo Jota is a “Vörösökhöz” került. A bajnoki címvédő alakulat 40 millió fontot fizetett Jotáért, ami különböző bónuszokkal további 5 millió fonttal nőhet. A portugál játékos kontraktusának pontos hosszát nem közölték a felek, csupán annyit, hogy hosszú távra kötelezte el magát a támadó, aki az alábbiakat mondta:

Ez egy hatalmas pillanat nekem és a családomnak. Egy olyan klubhoz csatlakozni, mint a Liverpool, egyszerűen hihetetlen. Ez az együttes jelenleg a világ legjobbja. A Liverpool mindig is a Premier League legnagyobbjai közé tartozott, szóval ha meg akarnak szerezni, akkor nem mondhatsz nemet. Csapatjáékos vagyok, mindent megteszek a sikerért, ha kell gólt lövők, ha kell gólpasszt adok, épp amit kérnek tőlem.

Jota 2017 nyara óta erősítette a Wolverhamptont, amelynek színeiben 131 mérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt 44 gólt és 19 gólpasszt ért el. Új csapatában a 20-as mezt fogja viselni.