Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be távozhat a Barca kegyvesztettje – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi lapértesülések szerint közel állnak a felek a megállapodáshoz, hogy a Barcelona létszámfeletti hátvédje hamarosan a Premier League-be szerződjön…

A The Guardian aktuális információi szerint a Wolves mindenben megállapodott a Barcelona vezetőségével Nelson Semedo átigazolásával kapcsolatban, így előreláthatólag 35 millió font ellenében hamarosan újabb portugál labdarúgó csatlakozhat Nuno Espirito Santo legénységéhez.

A 26 esztendős portugál válogatott hátvéd 2017 nyarán 30.5 millió euró és további bónuszok ellenében került a Benficától a Blaugranához, és az első két szezonjában betöltött meghatározó szerepe után az elmúlt szezonban már korántsem volt kirobbanthatatlan a csapatból. Semedo sérülésektől is hátráltatva 42 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as kiírásban.

Sorozatos hibái után számtalan kritikával kellett szembenéznie, és az eddigi katalán lapinformációk szerint a csapat új vezetőedzője, Ronald Koeman sem számol már vele a jövőben, így a honfitársai által fémjelzett gárda ideális menekülési lehetőséget biztosíthat számára.