Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Thiago érkezése ellenére sem válna meg középpályásától a csapat

Mint ismert, a Vörösök szerződtették a Bayern Münchentől a spanyol Thiagót, ennek következtében arra számítottak sokan, hogy megválik egy középpályásától az angol címvédő.


A Liverpooli vezetőségnek és Jürgen Kloppnak sem áll szándékában eladni Alex Oxlade-Chamberlaint, a The Mirror értesülései szerint.

Thiago Alcántara érkeztével sokan erre számította, ugyanis így már négyen is a sorban állnak az angol játékos előtt a posztra. Oxlade-Chamberlain előtt jelenleg Naby Keita, Jordan Hendersen, Georgino Wijnaldum és most már Thiago is ott áll. Azonban hosszú a szezon több sorozatban is meg kell állja helyét a csapat, ennek következtében szükség lesz a mélyebb keretre, így bőven jut majd lehetőség a 27 éves középpályás számára.

A harmincötszörös angol válogatott labdarúgó Klopp irányítása alatt vált belső középpályássá, miután 2017-ben szerződtette őt a Liverpool az Arsenaltól 38 millió euró ellenében. Chamberlain azóta többször bajlódott sérüléssel, így a három idénye alatt 87 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a német mestertől, ezeken 13 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.